Sajtóhír: kizárták a Mezőkövesdet a külföldi igazolásokból

Megosztás

A klub szerint ez egyelőre még nem történt meg.

A Sportal információi szerint a FIFA azonnali hatállyal kizárta a nemzetközi átigazolásokból a Mezőkövesdet, ennek értelmében az NB1-es borsodi csapat a közeljövőben nem igazolhat külföldről labdarúgót.

A lap szerint furcsa események történnek mostanság a tabellán sereghajtó klubnál. A nyáron a Soroksártól szerződtetett Hudák Martin néhány hétig volt csak a klub labdarúgója, s már tovább is állt, hiszen immár az NB2-es Pécsi MFC játékosa. Emellett légiósok is távoztak a kék-sárgáktól, mivel már nem tagja a keretnek a bosnyák Dino Besirovic, a martinique-i Thomas Ephestion és a grúz Luka Lakveheliani sem. A nemzetközi átigazolási piacon talált magának új klubot Babati Benjamin is, aki a román másodosztályban szereplő FK Csíkszeredában folytatja.

A Sportal megkeresésére a klub vezetőségétől mindössze annyi válasz érkezett, hogy egyelőre nem zárták ki a klubot a nemzetközi átigazolási piacról. Mint arra a lap rámutatott, ez egyébként jelentheti pusztán azt is, hogy a klub egyelőre nem vette át az UEFA-határozatot. Egyébiránt kizárással leginkább abban esetben szanckionál az európai szövetség, ha egy klub valamely korábbi játékosával nem sikerült megegyeznie az anyagi elszámolásban.

Fotó: Gál Péter/Mezőkövesd Zsóry

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek